Com influeix l’estrés en l’estratègia de la bona formulació d’objectius i com el coaching Wingwave pot sumar

Definir el pla de ruta d’un objectiu a aconseguir és més important que la velocitat de la seva execusió … segur que estàs dibuixant un SÍ amb el cap. Per aconseguir-ho, entren en joc els consells de la “bona formulació d’objectius”: redactats en positiu, realistes, que siguin ecològics, etc. (serà material per un altre post!)

El que no t’expliques és que, tot i seguir totes aquestes regles i tenir un objectiu de manual, acabes procrastinant l’acció i no hi arribes… quina llàstima, el bloqueig es fa present.

L’estrés és la clau determinant de l’èxit o del fracàs. Si hi ha algun dels passos que has fixat que de forma inconscient el cos es debilita per l’estrés, ell mateix et frena.

L’estrés pot venir causat perquè d’alguna manera:️ s’està anant en contra d’alguns valors de base de la persona, o bé pel fre d’una creença limitant o ️una emoció estancada per una situació no resolta associada.
Amb el coaching wingwave aconseguiràs:

  • Detectar quina fase del procés de la formulació del teu objectiu aquest estrés es manifesta gràcies a la PNL i el test muscular o-ring (de nou, el cos és la nostra guia).
  • Alliberació de l’estrés emocional amb tècniques d’estimulació hemisfèrica bilateral cerebral.
     Canvi de creences i anclatge de recursos personals.
  • Aquest últim pas et dóna força corporal per tal que passis a l’acció i aconsegueixis l’èxit del teu objectiu, i brillis!

Tot i que sembla un ritual (que ho és), i que porta un temps, val la pena assegurar el resultat.

#coachingwingwave #conocewingwave #coaching #bonaformulaciodobjectius #pnl #oring #estres #estresemocional #vilafrancadelpenedès#Barcelona #BCN #embodyemotions #reginacarboalemany

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s