TARGETES REGAL

Aquestes propostes que trobaràs aquí sota són les teves opcions. Pots triar en quin espai o centre gaudirà la persona que rebrà el teu regal, si a Vilafranca (espai Embody Emotions) o a Barcelona (Spirit Flow Barcelona); revisa bé les condicions de cada targeta, i pregunta’m per un pressupost a mida AQUÍ per la compra de múltiples targetes (especialment si ets empresa o organització).

Calma, pausa, desconectar per conectar, i molt més per la teva salut amb el massatge californià, una manera diferent de descobrir i sentir el teu cos que definitivament et sorprendrà.

Moment compartit, dirigida a parelles de tot tipus i també per 2 persones que volen compartir una experiència sensorial massatgística conjuntament. Un moment inolvidable que perdurarà en els vostres records!

Ritual de sensacions, pensada perquè la persona que rebi aquesta targeta experimenti una altra dimensió. Parar el temps i disfrutar d’un ritual amb bany d’aigua calenta, sals naturals i beguda al gust, acompanyat d’un massatge californià en un entorn dissenyat pel màxim benestar. Irresistible!

Dolça espera és el millor regal per la dona que està cursant l’embaràs. Dedicar-se amor, atenció, autocuidar-se i mimar-se és la prioritat en aquest moment tant especial per la dona. El massatge californià especial per embarassades és ideal perquè trobi la seva máxima comoditat i disfruti d’un espai per aliviar les tensions de la gestació. A més a més de quietut, relax i d’un moment únic de connexió amb el/la bebé.

Benvinguda mare és la targeta regal ideal per la dona que acaba de ser mare, doncs combina el massatge californià, ideal per relaxar-se i aliviar tensions musculars, juntament amb hipopressius per recuperar-se físicament després del part.

Tallers de massatge, targeta orientada a tota persona que vulgui regalar l’oportunitat d’ iniciar-se en l’art del massatge de tacte conscient, acompanyat de les mans de bons professionals qualificats. Modalitat en grup o personalitzat per parelles i grups.

A través de la reflexologia podal, aconseguiràs donar l’Equilibiri necessari al teu cos rebent un massatge als peus, on hi trobem reflexats tot el mapa del nostre organisme.

Allibera’t, una targeta per entrar en la comprensió i gestió emocional des del coaching wingwave®. Quan se sent un fre que impedeix el bon fluir d’una àrea concreta de la nostra vida, amb aquesta metodologia de coaching arribem a l’arrel del conflicte i alliberem l’emoció estancada, aconseguint benestar i la possibilitat de caminar cap als nostres objectius.

Entrena’t és la targeta per posar-se en forma d’una manera ben especial, amb els hipopressius! Combinant la respiració i la postura, treballaràs tot el cos, sense impacte i amb uns resultats espectaculars!