TARGETES REGAL PER PARTICULARS

PARTICULAR, aquestes proposes que trobaràs aquí sota són les teves opcions. Pots triar en quina consulta la persona rebrà el seu regal, si a Vilafranca o a Barcelona; revisa bé les condicions de cada targeta.

Calma, pausa, desconectar per conectar, i molt més per la teva salut amb el massatge californià, una manera diferent de descobrir i sentir el teu cos que et sorprendrà. Sessió d’1h 30min.

A través de la reflexologia podeal, aconseguiràs donar l’Equilibiri necessari al teu cos rebent un massatge als peus, on hi trobem reflexats tot el mapa del nostre organisme.

Amb la targeta harmonia regales equilibri dels centres d’energia amb una de les tècniques més ancestrals que es coneixen de sanació, el reiki.

Reconecta’t és el regal ideal per la dona que està cursant l’embaràs o bé que ja ha sigut mare, doncs combina el massatge californià, ideal per relaxar-se i aliviar tensions musculars, juntament amb les tècniques hipopressives (1 mensualitat), per recuperar-se físicament després del part.

I si vols la teva targeta a mida, només cal que diguis com la vols. Com seria la teva targeta ideal?

Personalitza les teves targetes regal

Les targetes regal d’Embody Emotions es poden personalitzar per la persona a la que van dirigida.

La rebràs via e-mail o whatssapp de forma gratuïta.