TALLERS PÍLDORES DE MASSATGE “ESTIMA AMB TACTE”

El propòsit d’aquest taller és validar la importància del tacte, i anant un pas més enllà, aprendre a tocar per transmetre una intenció d’amor, de presència, d’acompanyament, de sosteniment, de plaer, de sensualitat … el que es tracta és de comunicar-nos amb el tacte, de cos a cos, sense paraules i explorant, tant el que dóna com el que rep, totes les sensacions i emocions que es desperten acompanyats per bons professionals.

Donar-se permís per donar (tocar) i donar-se permís per rebre (ser tocat), pot ser tot un món per descobrir o per tornar-hi entrar si ha sigut bloquejat per alguna vivència traumàtica. I fer-ho des d’un lloc cuidat, és una experiència que de ben segur deixa nous i renovats registres sensorials al cos, i sanen l’ànima.

En els tallers “Píldores de massatge ESTIMA AMB TACTE” t’introduiràs en les bases del tacte conscient. Durant 1h 30min, farem centraments i curtes meditacions per focalitzar la nostra energia, i t’iniciaràs al massatge sense oli a través de pressions, hamacats armònics i altres tècniques interessants per despertar els sentits.

QUÈ APRENDRÀS EN AQUESTS TALLERS

 • La sutilesa del tacte.
 • Como cuidar-te i cuidar a l’altre durant el massatge
 • Actualitzar les teves sensacions corporals i emocionals
 • Dinàmiques per prepara el teu cos per donar i rebre plenament
 • Tècnica de massatge 

La filosofia que se seguirà en quan a la tècnica és el massatge de tacte conscient, així que us ensenyarem cómo realitzar els moviments llargs, les pressions, estiraments, pauses, hamacats armònics, etc., treballant amb les mans i altres parts del cos, com els avantbraços. Posarem molt d’èmfasis en aprendre bé l’escolta del cos a través de la respiració, i com adaptar el ritme i la intensitat del massatge.

Serà un cicle de 5 tallers, i treballarem:

 • Taller d’esquena (tronc superior prono)
 • Taller de cames 1 (tronc inferior prono)
 • Taller d’abdomen, braços i coll (tronc superior supino)
 • Taller de cames 2 (tronc inferior supino)
 • Taller integració global

Tots els tallers els començarem amb una “dinàmica” per baixar i conectar amb el cos i l’energia, amb tu i amb l’altre. Es faran a terra o en camilla, amb roba i sense oli.

Cada taller està pensat per poder-se fer independent dels altres, tot i així et recomanem fer-los tots per tenir la comprensió complerta del treball corporal. El seu contingut s’ampliarà en els tallers de massatge “ESTIMA AMB TACTE” de 8h que t’oferim els caps de setmana (més informació aquí).

AQUESTS TALLERS SÓN PER TU SI…

 • T’agrada tocar i que et toquin, i valores el tacte plei en presència, d’ànima a ànima.
 • Vols millorar la qualitat de les teves relacions, especialment les més íntimes (amants, parella, fills, amics/gues, etc.)
 • Ets fisioterapeuta, quiromassatgista o massatgista en altres modalitats i t’agradaria provar un altre punt de vista en el massatge.
 • Acompanyes processos de transformació personal, treballes amb el cos i ets terapeuta (psicòleg, gestalt, TCI, bionergètica, coach, etc) i t’agradaria comprendre com el masstge ajuda en la integració del procés com una eina més.

Els tallers són impartits per Regina Carbó i Deva (una combinació excel·lent d’equilibri yin-yan!), ambdós especialistes en el massatge de tacte conscient (massatge californià, Esalen, tantra, entre altres) i amb llarg recorregut en l’acompanyament de persones en l’àmbit terapèutic.

Fes la reserva del teu taller de massatge a través del correu embodyemotions@gmail.com, omple el formulari de contacte, i també per whattsapp + 34 647 62 68 89.

I si el vols regalar aquest taller a una altra persona, t’oferim la possibilitat de fer-te un targeta regal personalitzada.

Pròximes dates programades per aquest 2023

Informació sobre el pròxim taller

Preu de sortida: 20€

Amb antelació fins el divendres abans: 15€

Si s’apunta al taller de dissabte: 10€ de descompte.

Si vens acompanyat per una altra persona (2pax): 25€ (17,50/pax).

Lloc: Spirit Flow Barcelona, C/Pamplona, 41, Baixos, Barcelona (a 5min metro Bogatell)

Mètode de pagament

Al mateix dia del taller en efectiu (i si pot ser, import just) a la recepció d’Spirit Flow Barcelona.

Reserva la teva plaça!

Places limitades. Les inscripcions es fan per rigurós ordre d’arribada de la sol·licitud.

Gràcies per confiar en Embody Emotions! En breu contactaré amb tu. Si no has rebut resposta en 24h, envia’m un WhattsApp al 647 62 68 89.