CICLE DE TALLERS DE MASSATGE “ESTIMA AMB TACTE”

El propòsit d’aquests tallers és validar la importància del tacte, i anant un pas més enllà, aprendre a tocar per transmetre una intenció d’amor, de presència, d’acompanyament, de sosteniment, de plaer, de sensualitat … el que es tracta és de comunicar-nos amb el tacte, de cos a cos, sense paraules i explorant, tant el que dóna com el que rep, totes les sensacions i emocions que es desperten acompanyats per bons professionals.

Donar-se permís per donar (tocar) i donar-se permís per rebre (ser tocat), pot ser tot un món per descobrir o per tornar-hi entrar si ha sigut bloquejat per alguna vivència traumàtica. I fer-ho des d’un lloc cuidat, és una experiència que de ben segur deixa nous i renovats registres sensorials al cos, i sanen l’ànima.

En els tallers de massatge “ESTIMA AMB TACTE” ” t’introduiràs plenament en el massatge de tacte conscient. Durant 8h, farem centraments, meditacions i dinàmiques per focalitzar la nostra energia, i aprendràs l’art del massatge d’una manera orgànica.

QUÈ APRENDRÀS EN AQUESTS TALLERS

 • La sutilesa del tacte.
 • Como cuidar-te i cuidar a l’altre durant el massatge
 • Actualitzar les teves sensacions corporals i emocionals
 • Dinàmiques per prepara el teu cos per donar i rebre plenament
 • Tècnica de massatge 

La filosofia que se seguirà en quan a la tècnica és el massatge de tacte conscient, així que us ensenyarem cómo realitzar els moviments llargs, les pressions, estiraments, pauses, hamacats armònics, etc., treballant amb les mans i altres parts del cos, com els avantbraços. Posarem molt d’èmfasis en aprendre bé l’escolta del cos a través de la respiració, i com adaptar el ritme i la intensitat del massatge.

Serà un CICLE DE 5 TALLERS, i treballarem:

 • Taller d’esquena (tronc superior prono)
 • Taller de cames 1 (tronc inferior prono)
 • Taller d’abdomen, braços i coll (tronc superior supino)
 • Taller de cames 2 (tronc inferior supino)
 • Taller integració global

Tots els tallers els començarem amb una “dinàmica” per baixar i conectar amb el cos i l’energia, amb tu i amb l’altre. Algunes de les propostes són el ball, la meditació, el ioga, pranayanas, etc. Aquestes dinàmiques són importants ja que complementen la sutilesa del massatge.

Els massatges es faran en camilla, ús de llençols i olis vegetals.

Cada taller està pensat per poder-se fer independent dels altres, tot i així et recomanem fer-los tots per tenir la comprensió complerta del treball corporal.

AQUESTS TALLERS SÓN PER TU SI …

 • T’agrada tocar i que et toquin, i valores el tacte plei en presència, d’ànima a ànima.
 • Vols millorar la qualitat de les teves relacions, especialment les més íntimes (amants, parella, fills, amics/gues, etc.)
 • Ets fisioterapeuta, quiromassatgista o massatgista en altres modalitats i t’agradaria provar un altre punt de vista en el massatge.
 • Acompanyes processos de transformació personal, treballes amb el cos i ets terapeuta (psicòleg, gestalt, TCI, bionergètica, coach, etc) i t’agradaria comprendre com el masstge ajuda en la integració del procés com una eina més.

Si estàs amb el dubte de si aprendre massatge et pot interessar o no, i hi ha un impuls que et motiva, vine als tallers píldores de massatge” que t’oferim els dimarts, d’1h 30min. Troba més informació aquí.

Els tallers són impartits per Regina Carbó i Deva (una combinació excel·lent d’equilibri yin-yan!), ambdós especialistes en el massatge de tacte conscient (massatge californià, Esalen, tantra, entre altres) i amb llarg recorregut en l’acompanyament de persones en l’àmbit terapèutic.

Fes la reserva del teu taller de massatge a embodyemotions@gmail.com, omple el formulari de contacte, i també per whattsapp + 34 647 62 68 89.

I si el vols regalar aquest taller a una altra persona, t’oferim la possibilitat de fer-te un targeta regal personalitzada.

Pròximes dates programades per aquest 2023:

28/01/2023 Taller introductorio

18/02/2023 Taller I Espalda y brazos (prono)

18/03/2023 Taller II Glúteos, piernas y pies (prono)

22/04/2023 Taller III Cuello, pecho, abdomen, brazos (supino)

20/05/2023 Taller IV Piernas y pies (supino)

17/06/2023 Taller V Integración

Informació sobre el taller

Taller Introductori (28/01/23 de 10h a 14h)

—Preu: 30€

—Si t’apuntes fins a 5 dies abans de la data del taller: 25€

—Si us apunteu 2 persones: 40€ (20€/pax)

Tallers I-V

—Preu: 110€ el taller

—Si t’apuntes fins a 5 dies abans del taller: 99€

—Si us apunteu 2 persones: 160€ (80€/pax/taller)

—Si pagues els 5 tallers en un sol pagament: 400€ (80€/taller)

Lloc: Spirit Flow Barcelona, C/Pamplona, 41, Baixos, Barcelona (a 5min metro Bogatell)

Mètode de pagament

Reserva de 30€ al número de compte ES1900817011110001573965 amb concepte “AMA CON TACTO+ el teu nom i cognoms + taller  al que t’inscrius”  i enviar  comprobant de pagament por whatssapp 647626889 i la resta en efectiu (i si pot ser amb l’import just) al mateix dia del taller a la recepció d’Spirit Flow!

Reserva la teva plaça!

Places limitades. Les inscripcions es fan per rigurós ordre d’arribada de la sol·licitud.

Gràcies per confiar en Embody Emotions! En breu contactaré amb tu. Si no has rebut resposta en 24h, envia’m un whattsApp al 647 62 68 89.