TALLER INTRODUCCIÓ AL MASSATGE DE TACTE CONSCIENT

“El tacte és un aspecte fonamental de la interacció social, que a la vegada constitueix una necessitat humana vital. El contacte social calma al receptor durant les experiències estressants, i pot reduir l’activació en les regions del cervell relacionades amb l’amenaça i pot influir sobre l’activació en la via de l’estrès del sistema nerviós, reduint els nivells de les hormones de l’estrès. S’ha descobert que estimula la segregació d’oxitocina, i quan n’hi ha en nivell elevats s’associen a un augment de la confiança, al comportament cooperatiu, a l’acte de compartir amb estranys, a la lectura més eficaç de les emocions alienes i a una resolució de conflictes més constructiva”. (National Geographic juliol 2022)

El propòsit d’aquest taller és validar la importància del tacte, i anant un pas més enllà, aprendre a tocar per transmetre una intenció d’amor, de presència, d’acompanyament, de sosteniment, de plaer, de sensualitat … el que es tracta és de comunicar-nos amb el tacte, de cos a cos, sense paraules i explorant, tant el que dóna com el que rep, totes les sensacions i emocions que es desperten acompanyats de bons professionals.

Donar-se permís per donar i donar-se permís per rebre, pot ser tot un món per descobrir o per tornar-hi entrar si ha sigut tencat per alguna vivència traumàtica. I fer-ho des d’un lloc cuidat, és una experiència que de ben segur deixa nous i renovats registres sensorials al cos, i sanen l’ànima.

~Taller massatge de tacte conscient en parelles grupal~

El “menú del taller”:

  • Ronda de presentació, per conèixer-nos i calibrar-nos.
  • Ball o meditació per escalfar motors i endinsar-nos en la connexió corporal.
  • Demostració de massatge 1 i aplicació dels coneixament amb intercanvi de la parella.
  • Demostració de massatge 2 i aplicació dels coneixament amb intercanvi de la parella.
  • Ronda de tancament.

Hi haurà parada per dinar, i s’obre la possibilitat d’oferir servei de càtering per dinar si la majoria dels participants així ho desitgen.

Així doncs, la proposta per aquest taller és que vinguis acompanyat/da amb una persona que et sentis en confiança per explorar i experimentar. I si no tens amb qui venir, i igualment estàs obert/a a viure’l, mirem de trobar una altra persona en la mateixa situació.

Vilafranca del Penedès

Lloc: A determinar
Dia i hora: Octubre 2022
Preu: A determinar
Contacte
Barcelona

Lloc: Spirit Flow Barcelona
Dia i hora: Octubre 2022
Preu: A determinar
Contacte

~Taller massatge de tacte conscient en parelles personalitzat~

Si sou una parella i us agradaria gaudir d’aquest taller d’una forma més íntima i personal, aquesta possibilitat també és possible! Només cal que ens contacteu per detellar-ne més les condicions i ens adaptem a les vostres necessitats i espectatives.

Vilafranca del Penedès

Lloc: Espai Embody Emotions
Dia i hora: A concretar.
Preu: A determinar
Contacte
Barcelona

Lloc: Spirit Flow Barcelona
Dia i hora: A concretar.
Preu: A determinar
Contacte