CICLE DE TALLERS MASSATGE CONCIENT “ESTIMA AMB TACTE” (AMB I SENSE OLI)

“El tacte és un aspecte fonamental de la interacció social, que a la vegada constitueix una necessitat humana vital. El contacte social calma al receptor durant les experiències estressants, i pot reduir l’activació en les regions del cervell relacionades amb l’amenaça i pot influir sobre l’activació en la via de l’estrès del sistema nerviós, reduint els nivells de les hormones de l’estrès. S’ha descobert que estimula la segregació d’oxitocina, i quan n’hi ha en nivell elevats s’associen a un augment de la confiança, al comportament cooperatiu, a l’acte de compartir amb estranys, a la lectura més eficaç de les emocions alienes i a una resolució de conflictes més constructiva”. (National Geographic juliol 2022)

El propòsit d’aquests tallers és validar la importància del tacte, i anant un pas més enllà, aprendre a tocar per transmetre una intenció d’amor, de presència, d’acompanyament, de sosteniment, de plaer, de sensualitat … el que es tracta és de comunicar-nos amb el tacte, de cos a cos, sense paraules i explorant, tant el que dóna com el que rep, totes les sensacions i emocions que es desperten acompanyats de bons professionals.

Donar-se permís per donar i donar-se permís per rebre, pot ser tot un món per descobrir o per tornar-hi entrar si ha sigut tencat per alguna vivència traumàtica. I fer-ho des d’un lloc cuidat, és una experiència que de ben segur deixa nous i renovats registres sensorials al cos, i sanen l’ànima.

CICLE DE PÍLDORES DE MASSATGE “ESTIMA AMB TACTE”

Cicle de tallers d’1h 30min amb tècniques de pressions i hamacats armònics per agafar confiança en el tacte. A Barcelona.

CICLE DE TALLERS MASSATGE CONCIENT “ESTIMA AMB TACTE”

Cicle de tallers de 8h (dissabte) pensat per què aprenguis les bases de l’art del massatge. A Barcelona.

TALLER INTRODUCCIÓ AL MASSATGE PER PARELLES PARTICULAR

(amb pressions, hamacats armònics i oli)