Serveis

En Embody Emotions t’oferim tot un seguit de serveis perquè puguis connectar amb la teva essència. La consciència emocional, corporal i energètica és la base per què puguis gaudir de la millor versió que ets i que està a dins teu. Per accedir-hi, res millor que entrenar el cos amb la respiració, rebre un massatge amb ànima i presència, alliberar l’estrès i equilibrar els xacres.

Posa’t en forma respirant amb els hipopressius!

El principal focus d’atenció del treball dels hipopressius està en reforçar la faixa abdominal i la musculatura interna com és el sòl pèlvic i el diafragma. També hi està implicit un treball amb les fascies i on es té en compte la neurodinàmia. És exercici físic sense impacte, on es realitza un treball global i respectuós amb el cos. Apte per adolescents, joves, adults i adults+.

~Sessions presencials i online~

Mima’t amb els massatges

Massatge Californià i massatge Esalen®

El massatge Esalen i californià són molt especials. Consten de passos llargs, lents, detallats i delicats, utilitzant diferents parts del cos i olis vegetals i essencials. Són els massatges ideals per a completar processos emocionals, i amb la certesa de sortir relaxat/da i renovat/da.

Massatge Californià per embarassades

El massatge californià per embarassades, adequat per aquest moment tant especial per la dona i futura mare. T’ajudarà a alliberar tensions, relaxar-te i a gaudir d’uns instants únics de conexió entre tu i el teu bebè.

Reflexologia

La reflexologia consisteix en un massatge compressiu als peus, tot activant el nostre organisme i ajudant a eliminar toxines acumulades. Els peus són la nostra conexió amb la terra, les nostres arrels, i són la base en la que ens sostenim. I tenir-ne cura ens porta màxima lleugeresa i benestar. Vola al paradís després d’una reflexo!

Allibera’t amb el Wingwave®

El coaching wingwave® es focalitza en la gestió de l’estrès i en potenciar els recursos personals individuals de cada persona; forma part de les teràpies breus, així que els resultats són visibles des de la primera sessió.

Sovint es combina amb els moviments sistèmics de les constel·lacions familiar, el wingwave® sistèmic, on es té en compte l’estrès emocional de l’arbre familiar.

~Sessions presencials i online~

Tallers i formacions per a organitzacions i particulars

Embody Emotions té per missió transmetre el coneixement dels bons hàbits de vida saludable i emocionals, així que proposa un seguit de tallers dirigits a organitzacions, grups, col·lectius i també a persones individuals que tinguin interés a aprendre i a passar-ho bé!