Serveis

En Embody Emotions t’oferim tot un seguit de serveis perquè puguis connectar amb la teva essència. La consciència emocional, corporal i energètica és la base per què puguis gaudir de la millor versió que ets i que està a dins teu. Per accedir-hi, res millor que entrenar el cos amb la respiració, rebre un massatge amb ànima i presència, alliberar l’estrès i equilibrar els xacres.

Posa’t en forma respirant amb els hipopressius!

El principal focus d’atenció del treball dels hipopressius està en reforçar la faixa abdominal i la musculatura interna com és el sòl pèlvic i el diafragma. També hi està implicit un treball amb les fascies i on es té en compte la neurodinàmia. És exercici físic sense impacte, on es realitza un treball global i respectuós amb el cos. Apte per adolescents, joves, adults i adults+.

~Sessions presencials i online~

Mima’t amb els massatges

Reflexologia

La reflexologia consisteix en un massatge compressiu als peus, tot activant el nostre organisme i ajudant a eliminar toxines acumulades. Els peus són la nostra conexió amb la terra, les nostres arrels, i són la base en la que ens sostenim. I tenir-ne cura ens porta màxima lleugeresa i benestar. Vola al paradís després d’una reflexo!

Massatge Californià

El massatge californià és molt especial. Consta de passos llargs, lents, detallats i delicats, utilitzant diferents parts del cos i olis vegetals i essencials. És el massatge ideal per a completar processos emocionals, i amb la certesa de sortir relaxat i renovat.

Massatge Californià per embarassades

El massatge californià per embarassades, adequat per aquest moment tant especial per la dona i futura mare. T’ajudarà a alliberar tensions, relaxar-te i a gaudir d’uns instants únics de conexió entre tu i el teu bebè.

Allibera’t amb el Wingwave®

El coaching wingwave® es focalitza en la gestió de l’estrès i en potenciar els recursos personals individuals de cada persona; forma part de les teràpies breus, així que els resultats són visibles des de la primera sessió.

Sovint es combina amb els moviments sistèmics de les constel·lacions familiar, el wingwave® sistèmic, on es té en compte l’estrès emocional de l’arbre familiar.

~Sessions presencials i online~

Mou l’energia amb el Reiki

El reiki és una pràctica energètica en que movem l’energia dels nostres centres energètics (xacres) amb la imposició de les mans. D’aquesta manera s’equilibra el cos i se li dóna l’oportunitat d’iniciar processos de sanació natural.

~Presencial i a distància~