RESERVA I COMPRA TARGETA DOLÇA ESPERA

Dolça espera és el millor regal per la dona que està cursant l’embaràs. Dedicar-se amor, atenció, autocuidar-se i mimar-se és la prioritat en aquest moment tant especial per la dona. El massatge californià especial per embarassades és ideal perquè trobi la seva máxima comoditat i disfruti d’un espai per aliviar les tensions de la gestació. A més a més de quietut, relax i d’un moment únic de connexió amb el/la bebé.

Si estàs interessat/da en la compra de la targeta Dolça Espera, pots fer-ne la reserva a través del correu embodyemotions@gmail.com o omplir aquest formulari de contacte.

Les targetes tenen una validesa de 6 mesos a partir del dia de la seva compra. També estan disponibles en castellà i anglès.

Abans de realitzar el pagament, espera’t a la confirmació de la teva petició. S’apliquen descomptes a partir de la compra de 3 targetes en la mateixa comanda.

Preu:

Espai Embody Emotions Vilafranca: 85€

Centre Spirit Flow Barcelona: 135€

Gestiona la teva targeta Dolça espera

Gràcies per confiar en Embody Emotions! En breu contactaré amb tu. Si no has rebut resposta en 24h, envia’m un whattsApp al 647 62 68 89.

Em trobaràs a:

Vilafranca del Penedès: Espai Embody Emotions, C/Parlament, núm 7, 4-2 (a 7min estació Renfe R4)

Barcelona capital: Spirit Flow Barcelona, C/Pamplona, 41 (a 5min metro Bogatell)

Format de la targeta

Mínim fer la reserva 24h d’antel·lació. La rebràs en format digital via mail o whattsapp.

Mètode de pagament

Les opcions de pagament són: efectiu, bizzum (647626889) o transferència.