Massatges professionals amb tacte conscient

A Embody Emotions els massatges es perceben des d’una perspectiva ben diferents als massatges més convencionals, doncs la presència, el tacte conscient i grans dossis d’amor, respecte i compassió en són la base.

Mima’t amb els massatges

Massatge Californià i massatge Esalen®

El massatge Esalen i californià són molt especials. Consten de passos llargs, lents, detallats i delicats, utilitzant diferents parts del cos i olis vegetals i essencials. Són els massatges ideals per a completar processos emocionals, i amb la certesa de sortir relaxat/da i renovat/da.

Massatge Californià per embarassades

El massatge californià per embarassades, adequat per aquest moment tant especial per la dona i futura mare. T’ajudarà a alliberar tensions, relaxar-te i a gaudir d’uns instants únics de conexió entre tu i el teu bebè.

Reflexologia

La reflexologia consisteix en un massatge compressiu als peus, tot activant el nostre organisme i ajudant a eliminar toxines acumulades. Els peus són la nostra conexió amb la terra, les nostres arrels, i són la base en la que ens sostenim. I tenir-ne cura ens porta màxima lleugeresa i benestar. Vola al paradís després d’una reflexo!