Massatge Californià

EL VAIVÉ DE LES ONADES DEL MAR SOBRE LA TEVA PELL

Experimenta l’essència del mar amb el massatge Californià. Les onades ens transmeten força, profunditat, seguretat i magnetisme, amb molt de caràcter i intensitat, i així és l’energia d’aquest massatge amb la seva tècnica acurada i detallada.

I el mar també és calma, suavitat, integració i acolliment, així que amb les passades llargues s’integra la inmensitat del seu efecte, tot sentint la dimensió del teu cos, donant l’espai òptim perquè la ment es pugui relaxar i el cos pugui expressar-se amb total llibertat.

Aquesta dualitat complementària, perfectament equilibrada i sempre en constant moviment, fan de cada sessió una experiència sensorial única i sorprenent pels sentits.

Amb el massatge Californià podràs relaxar-te, deixar-te anar, gaudir d’un espai i d’un moment que només és per tu, sentint sempre que estàs acompanyat. A nivell més terapèutic, et permetrà explorar una nova profunditat del teu ser a través del cos, potser descobrint coses de tu mateix que et portarà a fer un viatge de creixement personal sorprenent.

UN VIATGE CAP AL TEU INTERIOR

El Massatge Californià és un viatge interior a través d’un treball corporal que té el tacte com element principal. Nascut a l’Institut Esalen de Califòrnia, la psicologia Gestalt va crear aquest tipus de massatge com una nova forma d’exploració de la persona que li permet expandir la consciència de sí mateixa.

La intenció d’aquest treball és portar l’atenció de la persona cap al seu interior per prendre consciència, alliberar-se de les tensions i càrregues que ha anat acumulant al llarg del temps, i així crear un espai buit per poder-se trobar de nou amb ella mateixa. Només tornant a connectar amb la pau que guarda el nostre ser més profund sentirem aquest benestar. El veritable benestar ve de sostenir la nostra pròpia presència, companyia, compassió, acceptació i amor per allò que realment som.

Cada viatge és únic, ja que cada persona és única en la seva vivència. Per aquesta raó cada sessió s’adapta al tipus de resposta i a la necessitat del moment present. Així, el/la massatgista va creant el massatge en una harmònica combinació de propòsits: aliviar les tensions de la musculatura, mobilitzar amb lleugeresa les articulacions i estirar suaument els teixits sobre una base de moviments llargs integradors, explorant els límits i creant nous espais, tot acompanyant a la persona que rep el massatge a l’observació del procés.

MOU L’ENERGIA

Amb el Massatge Californià es posa en circulació l’energia de la persona. A través de la respiració profunda, contribuïnt així a desbloquejar les zones contracturades on està acumulat l’estrès o qualsevol altre tipus de dolència física/emocional.

RELAXA’T

A mesura que es van rebent sessions de massatge s’aconsegueix un sistema nerviós relaxat i un cos cada vegada més obert que ens permetrà deixar anar les tensions més arrelades que formen part de l’estructura que sostenim, patrons mentals amb els que responem inconscientment (control, pors, etc.), i anirem aprofundint en la consciència de l’existència.

És important destacar la qualitat del contacte i els moviments llargs integradors que van recorrent tot el cos. Aquests moviments llargs tenen molts efectes beneficiosos: calmen el sistema nerviós, unifiquen i, a més a més, gràcies a l’onada envoltant on s’integren les tècniques aplicades, la persona es va sentint segura i mimada, i així poc a poc es va entregant i deixant anar a l’experiència, tot reconnectant amb la capacitat natural del cos de sanar.

UN MASSATGE AMB AMOR, ATENCIÓ I RESPECTE

La diferència en comparació amb altres tècniques de massatge és que es tracta a la persona amb molt d’amor, atenció i respecte, tot cuidant els mínims detalls, i així es va creant la confiança perquè la persona s’entregui i s’obri als beneficis del massatge. També la tècnica és molt especial en sí mateixa: la força no ve de les mans ni dels braços del massatgista, sinó del pes del seu cos i l’energia del “hara”.

IDEAL SI ESTÀS EMBARASSADA

I si estàs embarassada, el californià s’adapta a les teves necessitats. Molt indicat per alliberar les tensions de l’esquena, per poder-te relaxar i també per gaudir d’uns moment de conexió únics entre tu i el teu bebè.

*Text inspirat en l’article de Spazio Masajes a la revista Pronto