Low Pressure Fitness ~Hipopressius

Els hipopressius són una metodologia d’entrenament que es basa en un treball corporal postural i respiratori. Són unes tècniques molt complertes en si mateixes, que tant faciliten la recuperació post-part, prevenir determinades dolències físiques, com millorar el rendiment esportiu. Conèixes quelcom igual d’eficient?? A Embody Emotions t’oferim el programa d’entrenament amb hipopressius més complert que existeix actualment: Low Pressure Fitness.

~POSA’T EN FORMA RESPIRANT~

El principal focus d’atenció del treball dels hipopressius està en reforçar la faixa abdominal i la musculatura interna com és el sòl pèlvic i el diafragma. També hi està implicit un treball amb les fascies i on es té en compte la neurodinàmia. És exercici físic sense impacte, on es realitza un treball global integral i respectuós amb el cos. Apte per adolescents, joves, adults i adults+, tant per homes com per dones.

Amb la pràctica regular d’hipopressius aconseguiràs:

~FÓRMULES HIPOPRESSIVES~

  • PACK INTRODUCCIÓ ALS HIPOPRESSIUS

Aprendre el detall de la tècnica és la clau de la seva eficàcia. Per aquesta raó abans d’introduir-se en la pràctica regular en un grup, és important fer unes sessions individuals.

  • ENTRENAMENTS PERSONALS

One to one: La teva pràctica totalment adaptada a les teves necessitats i al teu ritme.

  • ENTRENAMENTS EN GRUPS REDUÏTS PRESENCIALS

Les activitats en grup et poden resultar ser molt més motivadores.

  • CLASSES ONLINE

Si ja saps domines els hipopressius i vols seguir la rutina a través de les classes online.

  • MIXT D’ENTRENAMENT PERSONAL+ONLINE (mensual)

Si la teva preferència és entrenar a casa i ser supervisat/da per l’entrenador personal, aquesta modalitat contempla 4 sessions online en grup i 2 entrenaments personals

~CLASSES PRESENCIALS/ONLINE~

DillunsDimartsDimecres
Matí12:00h-12:45h (Grangela)
presencial/online
8:20h-9:00h (EO)
presencial/online
7:30h-8:15h (Grangela)
presencial
Tarda18:00h-18:45h (EO)
presencial
18:00-18:45h (EO)
presencial
Tarda19:00h-19:45h (EO)
presencial
19:00h-19:45h (EO)
presencial/online
Classes dirigides presencials a Vilafranca del Penedès

*Grups reduïts; classes de 45min; s’imparteixen a Espai Obert Centre de Salut Integral (EO) i Grangela Fitness Club de Vilafranca. 

~PRÒXIMS TALLERS~

Perquè començar-los a practicar sigui fàcil! Tallers totalment pràctics on t’ensenyem les bases dels hipopressius.

~PROFESSIONALITAT~

Low Pressure Fitness és una metodologia d’entrenament que combina el millor de disciplines molt tradicionals, com el ioga, amb les noves tendències d’entrenament (fascies, neurodinàmia, etc.) amb bases científiques que en demostren la seva eficiència.

Una llarga trajectòria en el món esportiu i en col·laboració amb l’equip tècnic de Low Pressure Fitness avalen la meva experiència.