Biografia Regina Carbó Alemany

Em dic Regina, guerrera de llum al servei del benestar de les persones.

Crec que cada persona té un o varis propòstis a realitzar en el seu peregrinatge en la vida, i la qüestió és prendre’n consciència i viure-hi en sintonia.

Vaig sentir la connexió amb Gaia des de ben jove, així que m’he llicenciat en Ciències Ambientals i he adquirit coneixements en alimentació i nutrició, en agricultura ecològica i cooperació internacional pel desenvolupament, el que m’ha brindat l’oportunitat de conèixer i connectar amb una realitat del món molt interessant, profunda i, sobretot, molt humana.

També he sentit amb molta intensitat la veu de la meva naturalesa interna, tant forta, tant fèrtil i tant desconeguda a la vegada. Escoltar-la m’ha portat a recórrer un viatge personal ple d’aventures, d’excitació i incerteses, amb dies de molt de sol, i d’altres amb tormentes, però sempre cap endavant amb la força de la vida com a motor i el cos com a vehicle.

El meu camí com a terapeuta sorgeix de la voluntat de compartir aquest viatge i el coneixement adquirit al llarg del seu recorregut amb altres peregrins; fer-ho és una gran satisfacció per mi si així serveix per acompanyar a altres persones a recórrer el seu propi.

Amb la voluntat de deixar una petjada positiva com a ser humà a la Terra, seguiré el meu camí fins a on em sigui possible i cap a la direcció incerta que vagi…. i si ens creuem pel camí, estaré encantada de compartir i acompanyar-te si així ho desitges.