Activitats

TALLER INTRODUCCIÓ ALS HIPOPRESSIUS 10/11/2021

El taller d’introducció als hipopressius és totalment pràctic per tal que cada participant aprengui a realitzar la tècnica correctament partint de 0, així com alguns exercici bàsics.

Per definició, els hipopressius són exercicis físics que combinen la correcció postural i la respiració per tal d’aconseguir l’activació i reforç de la faixa abdominal, sòl pelvià i diafragma, ajudant així a prevenir la incontinència urinària, els prolapses, alguns tipus d’hèrnia, la recuperació postpart, la regulació del sistema nerviós, i millorar el rendiment esportiu i sexual.

La pràctica hipopresiva va dirigida tant a homes com a dones, adaptant-se bé a la condició física i propòsit de cada persona.

Lloc: Centre Espai Obert, C/Amàlia Soler, 67, 1er pis de Vilafranca del Penedès

Dia i hora: 10/11/2021 a les 20h

Preu: 10€

TALLER ALLIBERA ESTRÈS, CONECTA AMB ELS TEUS RECURSOS PROPIS (AMB PNL I WINGWAVE®), 12/11/2021

Wingwave® és una metodologia de canvi moderna que facilita la dissolució de qualsevol tipus d’estrès o bloqueig emocional de forma ràpida i eficaç.

Es la metodologia de coaching amb més investigacions científiques que demostren els seus bons resultats.

És el mètode ideal per treballar totes les àreas de la vida connectades amb memòries estressants d’experiències passades o emocions negatives relacionades amb events del futur. Les emocions i comportaments limitants poden ser fàcilment transformats, i els bloquejos resolts.

En aquest taller aprendràs a identificar alguns dels teus frens i com desbloquejar-te amb eines d’autocoaching.

IMPORTANT: vine amb auriculars i, si pots, descarrega’t l’App Wingwave.

Lloc: Centre Espai Obert, C/Amàlia Soler, 67, 1er pis de Vilafranca del Penedès

Dia i hora: 12/11/2021 a les 19h

Preu: GRATUÏT